برگزاری اولین ژورنال کلاب مشترک گروه گوارش دانشکده پزشکی به میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد

اولین ژورنال کلاب مشترک گروه گوارش دانشکده پزشکی روز جمعه 7 اردیبهشت ماه 1403 با حضور اساتید و فلوهای بیمارستان شریعتی و امام خمینی در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، هدف از برگزاری این ژورنال کلاب، ارائه مطالب جدید و ایجاد فضایی دوستانه برای بحث و تبادل نظر و نیز تصمیم گیری بالینی بر اساس شواهد و مقالات می باشد. در این پانل، با حضور دکتر فروغ البرزی، دکتر فرشاد علامه، دکتر مجید سروری، دکتر آناهیتا صادقی و دکتر سارا رفیعی به طور خاص به موضوع ریفلاکس پرداخته شد.

در پایان، دکتر آناهیتا صادقی عضو هیئت علمی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران که مدیریت این جلسات را بر عهده دارد; در گفت و گو با روابط عمومی پژوهشکده از استمرار این برنامه خبر داد و تاکید کرد؛ در برنامه های آتی این ژورنال کلاب، میزبان اساتید و فلوهای گوارش بیمارستان امیراعلم، سینا و ضیائیان خواهیم بود.