برگزاری دومین ژورنال کلاب مشترک گروه گوارش دانشکده پزشکی

دومین ژورنال کلاب مشترک گروه گوارش دانشکده پزشکی، صبح روز پنجشنبه 11 تیر ماه 1403 در بیمارستان امام خمینی، مهدی کلینیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به دنبال اجرای اولین ژورنال کلاب مشترک گروه گوارش دانشکده پزشکی به میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد و استقبال اساتید و فلوهای گوارش از این جلسات، دومین جلسه از سری جلسات ژورنال کلاب مشترک روز پنجشنبه 11 تیر ماه 1403 به میزبانی بیمارستان امام خمینی در ساختمان مهدی کلینیک برگزار شد. در این ژورنال کلاب به طور خاص به موضوع پولیپ های کولون پرداخته شد.

دکتر آناهیتا صادقی، مسئول برگزاری ژورنال کلاب مشترک در گفت و گو با روابط عمومی پژوهشکده گوارش و کبد، از استمرار این جلسات خبر داد; و اعلام کرد سومین جلسه از سری جلسات ژورنال کلاب مشترک به میزبانی بیمارستان آرش با محوریت «مشاوره های گوارش با بخش زنان» برگزار خواهد شد.