انتصاب دکتر احمد حرمتی به عنوان سرپرست پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر احمد حرمتی را به سمت سرپرست پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران متن حکم به شرح زیر است:

دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام،
با عنایت به تعهد، سوابق ارزشـمند علـمی و تجـربیات گرانقدر جنابعالی در عرصه های مختلف اجـرایی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد منصوب می‌شوید تا دانشگاه را در انجام این رسالت خطیر یاری فرمایید.
انتظار می‌رود ضمن تعامل با سازمانهای ذیربط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی و با توجه به نقشه علمی دانشگاه و نقشه علمی سلامت کشور، تدوین برنامه استراتژیک پژوهشکده را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی نمائید و در ارتقاء فعالیتهای پژوهشی دانشگاه کوشا باشد.
از خداوند متعال توفیق جنابعالی و تمامی همکاران را خواهانم.‌

دکتر حسین قناعتی