برگزاری کنفرانس علمی تازه های ERCP به میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد

کنفرانس علمی تازه های ERCP با احتساب امتیاز بازآموزی، روز پنجشنبه 5 مهر ماه 1403 در سالن کنفرانس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، کنفرانس علمی یک روزه تازه های ERCP روز پنجشنبه 5 مهر ماه 1403 در سالن کنفرانس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار می شود.

دکتر احمد حرمتی دبیر علمی کنفرانس، در گفتگو با روابط عمومی پژوهشکده گفت: ERCP یک روش پیشرفته و نسبتا کم خطر در تشخیص و درمان برخی مشکلات مجاری صفراوی و دستگاه گوارش می باشد; فراهم آوردن بستری مناسب جهت ارائه دانش روز در این زمینه برای افزایش آگاهی و به روز رسانی دانش متخصصان، باعث کاهش بار بیماری ها و ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد بود. از این رو بر آن شدیم تا با برگزاری کنفرانس تازه های ERCP این مهم را در جامعه فراهم آوریم.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا (کد شناسه: 218955) کلیک کنید.