تقدیر از دکتر علیرضا دلاوری رئیس سابق پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم تقدیر از دکتر علیرضا دلاوری رئیس سابق پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، با حضور دکتر احمد حرمتی رئیس و دیگر اعضای هیات علمی پژوهشکده و نیز جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 29 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن کنفرانس مجموعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، در ابتدای مراسم که با حضور رئیس و دیگر اعضای هیات علمی پژوهشکده و نیز جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران از جمله: مهناز طاهری پور مدیر امور مالی، دکتر کامبیز مرادزاده مدیر برنامه ریزی منابع مالی و مهندس بهزاد مکری سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد; دکتر احمد حرمتی، ضمن خیرمقدم به مدعوین، از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا دلاوری که منشا پیشرفت و دستاوردهای ممتازی برای دانشگاه و پژوهشکده بوده است; قدردانی و بر لزوم حمایت و همکاری اعضای پژوهشکده جهت رشد روزافزون مجموعه تاکید کرد.

در ادامه دکتر علیرضا دلاوری، ضمن قدردانی از حاضرین گفت: بدون شک من خود را عضوی از خانواده پژوهشکده، بیمارستان و دانشگاه دانسته و در کنار همکاران جهت رشد و دستیابی به اهداف مجموعه و خدمت به این خانواده بزرگ تلاش خواهم کرد.

سپس مهناز طاهری پور، مدیر امور مالی دانشگاه از خدمات دکتر علیرضا دلاوری تقدیر کرد و گفت: وی منشا تحولات بزرگی در عرصه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است.

در پایان مراسم، با اهدای لوح سپاس و هدایایی از زحمات دکتر علیرضا دلاوری تقدیر شد.

تهیه کننده: