برگزاری کارگاه «آشنایی با مدلهای حیوانی در مطالعات پیشبالینی»
کارگاه تخصصی «آشنایی با مدلهای حیوانی در مطالعات پیشبالینی» در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
برگزاری کارگاه طراحی کیتهای آزمایشگاهی رپید
کارگاه «طراحی کیتهای آزمایشگاهی رپید» در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود
برگزاری «تور پژوهشی» دانشجویی در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد همزمان با هفته پژوهش
پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز سهشنبه 28 آذر ماه سال جاری، همزمان با «هفته پژوهش و فناوری»، میزبان برنامه «تور دانشجویی» با حضور جمعی از دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی کشور بود.
بازدید معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیوبانک مرکزی دانشگاه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیوبانک مرکزی این دانشگاه بازدید کرد.
شناسایی و ثبت 17 هزار بیمار مبتلا به سلیاک با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا کنون
بر اساس یافتههای قدیمی، تا سه دهه قبل ، «سلیاک» / Coeliac disease، یک بیماری گوارشی نادر محسوب میشد و تصور بر این بود که عمده مبتلایان آن، کودکان هستند؛ اما پیشرفت دانش ایمنشناسی و فراهم شدن امکان مطالعات بیشتر درباره بیماری سلیاک نشان داد این بیماری با نشانهها و تظاهرات متنوع و تقریباً در همه سنین یافت میشود و فراوانی آن، بیش از تصورات موجود است.
«چگونه اثربخشی پژوهش خود را افزایش دهیم؟
کارگاه تخصصی «چگونه اثربخشی پژوهش خود را افزایش دهیم؟» در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بیماری های التهابی روده؛ علل بروز، علائم و راه های کنترل
بیماریهای التهابی روده ؛ بیماری که روزگاری در ایران نادر بود و تا 4۰ سال پیش حتی نامی از آن در کشور مطرح نبود؛ اما شمار مبتلایان آن همانند جهان، در ایران نیز در حال افزایش است. آخرین مطالعه انجام شده در سال 1395 در ایران، تعداد مبتلایان به این بیماری را بین 35 تا 40 هزار نفر برآورد کرده است. از آن جا که بیماریهای التهابی روده، یک بیماری پیش رونده، مادام العمر و بدون درمان قطعی است، دانستن برخی نکات کلیدی، کمک قابل توجهی به بیماران در کنترل بیماری خواهد کرد.
همزمان با روز جهانی هپاتیت
رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد در شبکه سلامت: هپاتیت یک بیماری قابل کنترل و درمان است
همزمان با 28 جولای/ 6 مرداد ماه، روز جهانی هپاتیت، دکتر علیرضا دلاوری ، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و رییس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگویی با شبکه سلامت سیما، به تشریح راه های ابتلا و درمان شایعترین بیماریهای هپاتیت و میزان شیوع آنها در جهان و ایران پرداخت.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید