میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد از تور پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی
در جریان تور پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، که روز سه شنبه 8 آبان ماه سال جاری در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، برگزار شد; اساتید و دانشجویان رشته های مختلف ضمن بازدید از پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی تابعه، در جریان فعالیت ها و آخرین دستاوردهای این مجموعه قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد، در جریان تور پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که روز سه شنبه 8 آبان ماه سال جاری به میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار شد; اساتید و دانشجویان ضمن بازدید از پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی تابعه و آشنایی با امکانات و ظرفیت های موجود، در جریان فعالیت ها و دستاوردهای این مرکز قرار گرفتند.
در ابتدای این برنامه، دکتر رضا ملک زاده رئیس پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد ضمن خوشامدگویی به حاضرین، به معرفی مرکز و ظرفیت های آن پرداخت و از مطالعات کلان در سطح ملی و بین المللی سخن گفت.
وی در ادامه با معرفی مطالعه بزرگ کوهورت گلستان، به مهمترین دستاوردهای آن، که ارائه 2 مونوگراف بسیار مهم در زمینه سرطان زا بودن مصرف نوشیدنی های داغ و مصرف تریاک از سوی آژانس بین المللی تحقیقات سرطان می باشد; اشاره کرد و از نحوه انجام این مطالعه، پیشینه آن و نحوه نگهداری نمونه ها برای مطالعات آینده سخن گفت.
همچنین استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران، از تربیت نیروهای متخصص، افزایش همکاری های علمی بین المللی و انتشار مقالات در مجلات معتبر جهانی به عنوان دیگر دستاوردهای مطالعات کلان پژوهشکده نام برد و بر لزوم همکاری های علمی بین المللی تاکید کرد و مهمترین مزایای این همکاری ها را، تولید دانش جدید و کمک به پیشرفت علم در جهان، کشف روش های نوین تحقیقاتی، افزایش سطح سلامت از طریق افزایش آگاهی متخصصان و عموم جامعه برشمرد.
در ادامه، دکتر صدف قاجاریه سپانلو، مدیر روابط علمی بین الملل و دکتر ناصر احمدبیگی لاهیجانی، رئیس مرکز تحقیقات ژن درمانی پژوهشکده با عناوین «بار بیماری در سرطان های گوارشی» و «درمان های پیشرفته در حوزه سلول درمانی و ژن درمانی» در این برنامه سخنرانی کردند.
در پایان، حاضرین با همراهی دکتر ناصر احمدبیگی لاهیجانی از آزمایشگاه مرکزی پژوهشکده بازدید کردند.
ارسال به دوستان