کنفرانس علمی تازه های اندوسونوگرافی به میزبانی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار می شود

کنفرانس علمی یک روزه تازه های اندوسونوگرافی(EUS)، روز پنجشنبه 3 آبان 1403 در سالن آمفی تئاتر پیرویان واقع در بیمارستان شریعتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، کنفرانس علمی یک روزه تازه های اندوسونوگرافی(EUS) با احتساب امتیاز بازآموزی، روز پنجشنبه 3 آبان 1403 در سالن آمفی تئاتر پیرویان واقع در بیمارستان شریعتی برگزار می شود.

دکتر احمد حرمتی دبیر علمی کنفرانس، در گفتگو با روابط عمومی پژوهشکده گفت: اندوسونوگرافی روشی سریع، کم هزینه و کم خطر در تشخیص بیماری های گوارشی به خصوص سرطان های گوارشی می باشد و عوارض برخی از بیماری ها را تا حدودی کاهش می دهد. برگزاری این کنفرانس با حضور اساتید برجسته حوزه گوارش و کبد و ارائه دانش روز با هدف افزایش سطح آگاهی و به روز رسانی دانش متخصصان و همچنین گروه درمان، زمینه ساز ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد بود و بار مالی و عوارض ناشی از بیماری ها را کاهش می دهد.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا (کد شناسه: 219556) کلیک کنید.