انتشارات پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد
|
||
![]() |
کتاب "دستورالعمل اجرایی مطالعه کهورت پرشین" مرجعی برای مطالعات جامع سلامت در ایران است. این کتاب به صورت دقیق و سیستماتیک برای اجرای مطالعات کهورت طراحی شده و اهداف اصلی آن شامل بررسی عوامل خطر بیماری ها، شیوه زندگی، عوامل محیطی و علل ژنتیکی در جمعیت های مختلف ایران است. این کتاب به عنوان راهنمای استاندارد برای پژوهشگران تدوین شده و شامل بخش های طراحی و اهداف مطالعه، روش های نمونه گیری، استانداردهای جمع آوری داده ها، فرآیندهای اجرایی و مدیریتی و راهنمای تحلیل داده ها می باشد که به موجب بهره مندی از آن، خطاهای پژوهشی کاهش و کیفیت آن ها افزایش خواهد یافت و در نهایت موجب ارتقای سلامت جامعه خواهد بود. |
|
![]() |
کتاب "دستورالعمل های استاندارد جمع آوری و پردازش نمونه های زیستی" محتوایی جامع و ساختارمند دارد که شامل مفاهیم استانداردسازی فرآیندها در مطالعات زیستی، حفظ کیفیت و قابلیت استفاده از نمونه ها، تسهیل ایجاد بانک های زیستی استاندارد، کاهش خطاها و افزایش دقت در پژوهش ها، رعایت اصول اخلاقی و قانونی، آموزش و توانمندسازی پژوهشگران می باشد. این کتاب چارچوب عملیاتی برای مدیریت نمونه های زیستی در مطالعات کوهورت پرشین ارائه و امکان ایجاد مشارکت پژوهشگران ایرانی در پروژه های علمی بین المللی را فراهم آورده است. |
|
![]() |
کتاب "اصول بانکداری زیستی" به مفاهیم اصول و استانداردهای مربوط به ایجاد، مدیریت و بهره برداری از بانک های زیستی می پردازد; که این مفاهیم شامل تعریف و اهمیت بانک های زیستی، انواع بانک های زیستی، جمع آوری و مدیریت نمونه های زیستی، زیرساخت ها و تجهیزات، تضمین کیفیت و کنترل استانداردها، ملاحظات اخلاقی و حقوقی، استفاده از نمونه ها در پژوهش، فناوری های نوین در بانکداری زیستی و کاربرد بانکداری در آینده پزشکی می باشد و هدف نهایی آن ارتقای کیفیت پژوهش ها، حفظ داده ها و نمونه های زیستی و تقویت جایگاه علمی کشور در مطالعات پیشرفته بین المللی است. | |
![]() |
کتابچه "راهنمای تغذیه در بیماران مبتلا به سلیاک" یک منبع ضروری برای مدیریت علمی و عملی بیماری سلیاک است و هدف آن آموزش و افزایش آگاهی درباره بیماری سلیاک، ارائه راهنمای جامع برای رژیم غذایی بدون گلوتن، پیشگیری از عوارض تغذیه ای، حمایت روانی و اجتماعی از بیماران و ارائه راهکارهای کاربردی برای تمام افرادی است که به نوعی با این بیماری درگیر هستند. | |
![]() |
کتابچه "راهنمای تغذیه در بیماران مبتلا به سیروز کبدی" بر اهمیت تنظیم رژیم غذایی به عنوان بخش حیاتی در درمان بیماران مبتلا به سیروز تاکید دارد و دستورالعمل هایی علمی و عملی برای بهبود وضعیت تغذیه ای و کاهش عوارض بیماری ارائه می دهد. در این کتابچه به مفاهیم دلایل شایع بروز سیروز، علائم و عوارض سیروز کبدی، نیازهای تغذیه ای بیماران و ارائه رژیم غذایی مناسب به آن ها، نکات عملی برای زندگی روزمره و حمایت روانی و اجتماعی از بیماران پرداخته شده است. | |
![]() |
کتابچه "رفلاکس معده به مری" راهنمای علمی، ساده و قابل فهم برای بیماران مبتلا به رفلاکس و خانواده ها است. این کتابچه شامل مفاهیم اصلی رفلاکس از جمله: تعریف بیماری رفلاکس و علائم آن، درمان های دارویی، توصیه های غیر دارویی و راهنمایی برای تغذیه بیماران می باشد; و به آن ها آموزش می دهد چه زمانی نیاز است به پزشک مراجعه کنند. | |
![]() |
کتابچه "کبد چرب و راه های پیشگیری و درمان آن" با هدف افزایش آگاهی عمومی و ارائه اطلاعات علمی به منظور شناسایی، پیشگیری و درمان بیماری کبد چرب جمع آوری شده و به افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند یا از آن رنج می برند; کمک می کند با تغییرات مناسب در سبک زندگی و رژیم غذایی وضعیت خود را بهبود بخشند. این کتابچه شامل مفاهیم اصلی بیماری کبد چرب از جمله: آشنایی با کبد چرب و انواع آن، علائم، راه های پیشگیری و درمان کبد چرب، تاثیر ورزش، تغذیه و بهداشت بر این بیماری می باشد. |
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید