کلینیک گوارش

کلینیک گوارش

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از دو دهه سابقه فعالیت و برخورداری از متخصصان و محققان زبده در زمینه بیماری های گوارشی را ‌می‌توان یکی از موفق ترین مراکز تحقیقاتی دانست که علاوه بر انجام تحقیقات مرتبط، اقدام به درمان کلیه بیماری های گوارشی کرده است....

 

درمان هپاتیت سی

با تلاش محققان و متخصصان این پژوهشکده، داروی ترکیبی «سووداک» برای درمان قطعی مبتلایان هپاتیت C  تمام ژنوتیپ‌ها ، تولید شد و هراس مبتلایان از عوارض سخت و گاه غیرقابل جبران این بیماری، برای همیشه پایان یافت؛ به‌طوری که با تولید این داروی ارزشمند، تا کنون صدها فرد مبتلا به هپاتیت C تحت درمان با داروی سووداک، بهبودی قطعی یافته اند.

پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران ، علاوه بر درمان بسیاری از مبتلایان هپاتیت C ، به عنوان اولین و تنها مرکز تحقیقاتی به شمار می‌رود که برنامه  ملی و جامع ریشه‌کنی این بیماری را با اولویت‌بخشی به درمان زندانیان مبتلا در دست اجرا دارد و امیدوار است که ظرف چند سال آینده بیماری هپاتیت C را مطابق برنامه سازمان بهداشت جهانی تا سال 2030، به طور کامل کنترل کند.

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای کمک به ریشه‌کنی بیماری هپاتیت C، همچنین برنامه ثبت این بیماری را به اجرا درآورده است که این برنامه می‌تواند بانک اطلاعاتی ارزشمندی برای تحقیقات پزشکی ایران در درمان این بیماری و کمک به سیاستگذاری های نظام سلامت در این زمینه باشد.

این پژوهشکده توانست برای نخستین بار، با ایجاد شبکه پزشکان درمانگر هپاتیت C، دسترسی مبتلایان ابن بیماری در سراسر کشور به پزشکان و متخصصان را امکانپذیر سازد تا مبتلایانی که ضمن تحمل رنج بیماری، باید هزینه‌های سفر به پایتخت و دشواری اقامت را نیز متحمل می شدند، تحت درمان در محل زندگی خود قرار گیرند.

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین شرایطی را فراهم کرده است تا مبتلایان هپاتیت C که با شرایط دشوار مالی مواجه هستند، از خدمات و کمک‌های این مرکز تحقیقاتی برای ارائه داروی رایگان بهره مند شوند.

درمانگاه هپاتیت سی

بیماران مبتلا به هپاتیت C برای دریافت خدمات درمانی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد در زمینه هپاتیت بی و  سی، می‌توانند طی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه به درمانگاه اختصاصی این پژوهشکده واقع در مجتمع درمانی «شهید داستانی» در بیمارستان شریعتی تهران مراجعه کرده و ضمن بهره‌مندی از خدمات آزمایشگاهی مرکز برای تشخیص بیماری، از خدمات درمانی آن نیز بهره مند شوند.

درمان «سلیاک»

تلاش فراوان و موثر محققان و متخصصان پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد برای شناسایی مبتلایان سلیاک در سراسر ایران را می‌توان یکی از برجسته‌ترین فعالیت های تحقیقاتی و نیز درمانی این پژوهشکده دانست.

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به منظور شناسایی و حمایت از بیماران مبتلا به سلیاک،  انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سلیاک  ایران را  در آبان ماه سال ۱۳۹۱ ایجاد کرد. این انجمن تلاش همه جانبه‌ای را در راستای تامین رفاه بیماران مبتلا به سلیاک از طریق  ایجاد ارتباط با دستگاه‌های مربوطه جهت فراهم آوردن شرایط مناسب رفاهی بیماران سلیاک،  همکاری ، هماهنگی و تشویق کارخانجات و شرکت‌های مربوطه برای تهیه و توزیع فرآورده های فاقد گلوتن،  ارائه خدمات آموزشی به بیماران سلیاک و خانواده آنها و آگاه سازی افکار عمومی در مورد بیماری سلیاک،  ایجاد بانک اطلاعاتی بیماران مبتلا به سلیاک در کشور،  تشویق و حمایت از انجام مطالعات علمی در مورد بیماری سلیاک از طریق مراکز تحقیقاتی گوارش و تلاش در جهت جلب حمایت‌های مالی و معنوی از بیماران سلیاک از طریق  خیرین، نهادهای دولتی و غیردولتی که مایل به کمک‌های مالی به بیماران مبتلا هستند ، صورت داده است.

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران را می توان تنها پژوهشکده‌ای دانست که موفق به انجام تمام این اقدامات برای بیماران مبتلا به سلیاک شده است و به مدد این اقدامات، تا کنون 5000 بیمار مبتلا به سلیاک را تنها ظرف بیش از یک سال، شناسایی و ثبت کرده است.

درمانگاه سلیاک

بیماران مبتلا به سلیاک می‌توانند روز سه شنبه هر هفته، به درمانگاه سلیاک واقع در مجتمع درمانی «شهید داستانی » در بیمارستان شریعتی تهران مراجعه کنند و ضمن انجام امور درمانی جهت پیگیری روند سلامتی خود، وارد برنامه ثبت بیماری سلیاک پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران شوند.

درمان هپاتیت اتوایمیون

پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد یکی از فعالترین مراکز تحقیقاتی درمانی در زمینه هپاتیت اتوایمیون است.

این پژوهشکده با انجام مطالعات موثر و کاربردی در زمینه ابعاد گوناگون بیماری هپاتیت اتوایمیون، شناسایی بیماران مبتلا و ایجاد نظام ثبت این بیماری به سرپرستی دکتر سیاوش ناصری مقدم، فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، موفق به ارائه خدمات درمانی مختلف به بیماران نیازمند درمان شده است.

درمانگاه هپاتیت اتوایمیون

بیماران مبتلا به هپاتیت اتوایمیون می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات درمانگاه هپاتیت اتوایمیون پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد روز یکشنبه هر هفته،  به مجتمع درمانی «شهید داستانی» مراجعه کنند.

درمان آشالازی

پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران  همچنین، قطب درمان بیماری آشالازی در ایران است. نخستین پژوهش های مهم و مورد استناد در مورد بیماری آشالازی در ایران توسط محققان این مرکز انجام و منتشر شده است.

هم اکنون گروه پژوهشی آشالازی وابسته به پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسوولیت دکتر میکائیلی، فوق تخصص گوارش و کبد و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکارانش، فعالیتهای پژوهشی خود را در این حوزه  متمرکز کرده‌اند.

طی دهه گذشته، پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد علوم پزشکی تهران، با ایجاد سیستم ثبت بیماری آشالازی، ضمن شناسایی مبتلایان این بیماری نادر در کشور، تشکیل بانک اطلاعات و مراقبت 10 ساله جهت پیشگیری از تشدید بیماری و کمک به تکمیل فرایند درمان آنها، به تولید دانش در این زمینه و ارتقای سطح درمان آشالازی کمک کرده است.

درمانگاه آشالازی

بیماران مبتلا به آشالازی، می‌توانند برای بهره مندی از خدمات تشخیصی و درمانی، چهارشنبه هر هفته به درمانگاه بیماران آشالازی واقع در مجتمع درمانی «شهید داستانی» در بیمارستان شریعتی تهران مراجعه کنند.

انتهای پیام

کلمات کلیدی
فرشته هاشمی
تهیه کننده:

فرشته هاشمی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *